U bent hier

Action

Action als werkgever
Action is een internationaal snel groeiende winkelketen, met meer dan 680 filialen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. Het assortiment in de winkels wisselt sterk, waardoor het leuk én interessant blijft om bij Action te komen winkelen. Er worden dagelijks enorme aantallen artikelen verwerkt en beslissingen worden daarom snel genomen. 
Action weet haar missie dagelijks waar te maken:
“Action is de meest succesvolle en leukste non-food discount winkelketen met een verbazend voordelig en continue verrassend assortiment. Action heeft trotse medewerkers en staat midden in de samenleving”.
Naast de arbeidsvoorwaarden uit onze eigen Action CAO bieden wij onze personeelsleden secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholing en ontwikkeling. Bovendien krijg je 15% personeelskorting op je aankopen bij Action.
Action groeit snel, elke maand worden er winkels geopend. Daar hebben we jou bij nodig! Of je nu op het hoofdkantoor, in het distributiecentrum of in de winkels werkt! 
Werken bij Action is werken bij een grote en succesvolle retailer die nooit stil staat. Heb jij ambities, wil je met ons meegroeien en ben je op zoek naar uitdagingen? Solliciteer dan nu via onze website!

Partner: