U bent hier

Vecht en Ijssel

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg in Utrecht en IJsselstein, die het belang van een levendige gemeenschap benadrukt voor het welzijn van mensen: in de wijk, onder cliënten, huurders, mantelzorgers, onder medewerkers en vrijwilligers. Via onze locaties Ewoud, Transwijk, Lieven de Key en Zuylenstede en met Zorg Thuis, streeft Vecht en IJssel er naar het welbevinden van haar cliënten continu te verbeteren door deskundige en Gastvrije dienstverlening (wwz) en vernieuwende woonconcepten.

Onze missie

Vecht en IJssel wil vanuit een Protestants Christelijke identiteit, werken aan de best mogelijke dienstverlening (wwz) voor ouderendie van deze dienstverlening gebruik maken. Iedere cliënt wordt benaderd als unieke persoonlijkheid met een eigen herkomst, geschiedenis en levensloop. Elke cliënt heeft immers recht op het maken van eigen keuzes en het nemen van eigen beslissingen. Cliënten, die zich aan de dienstverlening (wwz) van Vecht en IJsseltoevertrouwen, worden tegemoet getreden met respect en eerbied in hun vraag naar dienstverlening (wwz), in hun wensen en behoeften.

Onze visie

Vecht en IJssel biedt een optimale ondersteuning aan de vraag van de cliënt waarbij ieders persoonlijke keuze, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid centraal staan.

Partner: