U bent hier

Vivium

Wil je aan de slag in de zorg? Natuurlijk wil je dan werken bij een organisatie waarin jij je helemaal op je plek voelt, waar er ruimte is voor eigen initiatief en waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Een organisatie die het net even anders doet en waar de kwaliteit van zorg voor mensen voorop staat. We vertellen je graag wie wij zijn en waar we voor staan.
Wat doen wij en waar staan we voor?
Werken bij Vivium betekent werken met én voor mensen. We zijn dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en inmiddels ook in Amsterdam-Zuid. Bij ons werken ruim 2.500 enthousiaste medewerkers die je graag verwelkomen in het team. Wanneer je bij ons komt werken, help je mensen hun eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk.

Wij geloven dat onze cliënten en bewoners zelf het beste weten wat ze nodig hebben. We luisteren en werken samen aan een oplossing die past. Of het nu gaat om zelfstandig wonen, revalideren, goede zorg, een passende woonsituatie of een plezierig leven; Vivium helpt mensen verder. Help jij daar binnenkort aan mee? 
Partner: