U bent hier

Kim Bosch-Hermsen Receptioniste van het jaar 2012

Kim Bosch-Hermsen, werkzaam bij RaetsMarine Insurance in Capelle aan den IJssel heeft de titel van Receptioniste van het jaar 2012 gewonnen. Voor de 10e keer op rij organiseerde SPARQ de verkiezing.
 

Via mystery visits en mystery calls werd Kim door de vakjury unaniem als beste beoordeeld van alle 50 genomineerde kandidaten. Zij werden onderworpen aan een test op snelheid van handelen, bereikbaarheid, klantgerichtheid, gastvrijheid, persoonlijkheid en het creëren van een onderscheidende bezoekbeleving.  Kim scoorde zeer goed op alle criteria en was zeer overtuigend op het onderdeel bezoekbeleving. “Ze weet precies de juiste balans te vinden tussen een professionele werkwijze en een persoonlijke noot.”, vermeldt het juryrapport.

 

Tijdens de feestelijke finaledag op 6 november met als thema ‘ Cruise’ op het cruiseschip de ss Rotterdam is de ‘Receptioniste van het Jaar 2012’ bekend gemaakt. Kim Bosch-Hermsen wint een Middellandse Zee Cruise, aangeboden door Cruise Travel. Zij  treedt een jaar lang op als ambassadeur voor het vak voor de naar schatting 130.000 receptionisten in Nederland. Tijdens interviews, evenementen en workshops draagt zij het belang van het vakgebied uit.